Groei & Bloei - Open tuinen Carrousel op 13 en 14 juli 2019

Nieuwsbericht geplaatst op 13 juli 2019.

 

Open tuinen Carrousel - afdeling Roden en Zuidlaren

 

Ook in 2019 gaan maar liefst 95 Drentse tuinen, verdeeld over 4 regio’s op 4 verschillende tijdstippen, voor u open. Deelnemers hebben gemeen dat de meesten van hen lid zijn van één van de 8 afdelingen van Groei & Bloei in de provincie Drenthe.

Het rayon Drenthe van Groei & Bloei organiseert in 2019 voor de 3e keer de Open Tuinen Carrousel.

In het weekend van zaterdag 13 en zondag 14 juli a.s. zijn de tuinen van de afdelingen Roden en Zuidlaren geopend, 17 in totaal. Op beide dagen zijn van 10.30 tot 17.00 uur de tuinen gratis te bezichtigen.

Op de website www.opentuinencarrouseldrenthe.nl vindt u alle informatie over welke tuinen meedoen. Ook is daar een korte omschrijving van de tuinen te vinden met foto’s, de adressen en de dagen waarop de tuinen zijn geopend.

De tuin van Landgoed Bosch en Vaart wordt ook opengesteld voor het publiek.

Van 10.30 tot 17.00 uur bent u op beide dagen van harte welkom. U kunt vrij rondlopen in de tuinen en de parken. Rondleidingen worden deze dagen niet gegeven.

De tuinen en de parken zijn rolstoelvriendelijk. Honden zijn helaas niet toegestaan en ook is fietsen in het park verboden. 

U kunt uw auto of fiets gratis parkeren aan het Noord-Willemskanaal. De ingang van het landgoed is aan de Groningerstraat 30. De toegang is gratis.

Kijk ook voor nog meer informatie over Groei & Bloei op www.roden.groei.nl of www.zuidlaren.groei.nl

Wij wensen u een aangenaam verblijf toe!

De Villa, gezien vanuit de beeldentuin.